New Step by Step Map For بیماری خود ایمنی
New Step by Step Map For بیماری خود ایمنی
Blog Article
گرسنگی شدید، لرزش بدن و ریزش عرق، دلشوره و تپش قلب، فقدان تمرکز و خواب آلودگی، مورمور شدن اطراف دهان، پوست مرطوب و رنگ پریده، سردرد، گود رفتگی دور چشمها و سست شدن زانوها.
پودر کاسنی را میتوان با قهوه مخلوط کرد تا میزان کافئین قهوه پایین بیاید.
ایمنی انفعالی برای مصونیت کودک نسبت به برخی از عفونتها در سالهای اولیه زندگی ایجاد میشود. گاهی برای تقویت مکانیسم دفاعی بدن آنتیبادیهای سنتزی به صورت داروی تزریقی به بدن وارد میشوند. در این حالت نیز ایمنی به شکل انفعالی به وجود میآید.
برای اطلاع در مورد نحوه انجام تست کتون ادرار، مطلب «در روزهای بیماری چه کنیم؟» را مطالعه نمایید.
سیستم ایمنی بدن شما از شما در برابر عفونت ها و بیماری ها محافظت می کند. در افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی، سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلولها و بافتهای بدن حمله میکند که گویی مزاحم هستند.
شکل ۶: انواع ایمونوگلوبینها در حالت کلی آنتیبادیها به آنتی ژنها قفل میشوند اما نمیتوانند آنها را از بین ببرند، بلکه تنها آنها را نشانه گذاری کرده تا سلولهای ایمنی دیگر مانند فاگوسیتها، آنها را نابود کنند.
سیستم ایمنی بدن باید بتواند سلولهای بدن را از سلولهای خارجی تشخیص دهد. سیستم ایمنی این کار را با شناسایی پروتئینهای سطحی سلولها انجام میدهد. هر سلول روی غشای سطحی خودی پروتئینهایی دارد که با آنها شناخته میشود و همین پروتئینها در سطح سلولهای بدن توسط سیستم ایمنی نادیده گرفته میشوند تا درمان بیماری خود ایمنی دکتر اکبری سیستم ایمنی فقط به پروتئینهای سطح سلولهای خارجی واکنش نشان دهد.
عوامل محیطی مانند گرما، خستگی شدید، خوابیدن زیاد، افت فشارخون ناگهانی و افزایش فشارخون هنگام تغییر وضعیت بدن
در ایمنی غیرفعال بدن آنتیبادی را از طریق مادر یا توسط تزریق آنتیبادی خارجی یا دارویی دریافت میکند و سیستم ایمنی خود نیاز به تولید آنتیبادی ندارد.
زمانی که فشار خون بسیار پایین است، ممکن است خون و اکسیژن کافی به مغز و سایر اندامهای حیاتی نرسد. در این شرایط به مراقبت پزشکی اورژانسی نیاز است.
بسیاری از موارد قند خون پایین به دلایل زیر شکل می گیرند:
علاوه بر دلایلی که در قسمت بالا ذکر شد، ممکن است افراد مسن به دلایل زیر هم افت فشار خون را تجربه کنند:
اختلالات هورمونی مانند افزایش سطح هورمون تیروئید، نقص هورمون نارسایی آدرنال و هیپوفیز
با علائم دیابت بیشتر آشنا شوید